Începe școala sănătos!

Începe școala sănătos!

În mai puțin de două săptămâni începe școala! Dar oare cum va debuta noul an școlar? Până vom afla toate detaliile este foarte important ca cei mici să fie consultați de un medic pediatru pentru verificarea stării de sănătate.

Vă așteptăm pentru un control de specialitate și eliberarea avizului epidemiologic necesar intrării în colectivitate, la cabinetul de Pediatrie din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, din Sectorul 6.

Cu o programare și un bilet de trimitere de la medicul de familie, copilul dumneavoastră poate beneficia de un consult amănunțit.

Deschis la finele anului 2017 cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” se află în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 și oferă o gamă largă de servicii medicale în contract cu CASMB.

Vă așteptăm în Bd. Uverturii nr. 81, Sector 6, iar pentru informații detaliate referitoare la serviciile pe care le oferim, puteți suna la numerele de telefon: 031.9593 și 0726.150.250.

Data publicării: Miercuri, 2 sep 2020