Împreună putem învinge cancerul de sân!

Împreună putem învinge cancerul de sân!

Data publicării: Marţi, 21 sep 2021

Octombrie,
Luna Internațională a Prevenirii Cancerului la Sân

În România, 80% din cancerele de sân sunt diagnosticate în faza avansată, stadiu în care tratamentul nu mai poate aduce vindecarea, ci doar prelungirea vieții. Acest diagnostic nu este niciodată ușor de dat, cu atât mai puțin, de primit, de aceea ideal este să prevenim!

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, aflat în Bulevardul Uverturii Nr.81, sector 6, derulează, în luna octombrie, o campanie ce vine în sprijinul doamnelor, oferind un pachet avantajos pentru depistarea cancerului de sân.

Iată ce aveți de făcut pentru sănătatea dumneavoastră:

  1. Luați bilet de trimitere de la medicul de familie
  2. Solicitați o programare la 031.9593 / 0726.150.250 sau online
  3. Veniți la control și ecografie în ziua stabilită

La Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, veți beneficia de 10% reducere din costul ecografiei.

Pretul final cu bilet de trimitere pentru control + ecografie bilaterală sân fiind de 108 ron.

Campania se va derula în perioada 01-31 octombrie, marcând astfel luna luptei împotriva cancerului de sân.

Octombrie reprezintă Luna Internațională a Luptei Împotriva Cancerului de Sân cu scopul de a creşte gradul de conştientizare cu privire la cancerul de sân şi de a sublinia importanţa informării asupra acestei maladii, dar și a faptului că această boală poate fi învinsă cu ajutorul prevenției.

La nivel European, cancerul de sân rămâne principala cauză de deces prin cancer în rândul femeilor, cu aproximativ 95.000 decese în 2020, reprezentând 17% din totalul deceselor provocate de această boală, conform INSP.

Riscul de dezvoltare a cancerului de sân depinde foarte mult de stilul de viață al fiecărei femei și de factorii genetici, dar cea mai importantă modalitate de combatere este vizita periodică la medic. Doar în maxim 20% din cazurile de cancer de sân, descoperit în stadiu incipient, tratamentul poate obține vindecarea.

Vă așteptăm la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” pentru a beneficia de pachetul lunii octombrie pentru combaterea cancerului de sân, în Bulevardul Uverturii Nr.81, sector 6.

Pentru mai multe informații și programări sunați la numărul de telefon 031.9593 / 0726.150.250 sau accesați secțiunea de programare online.

Cancerul de sân poate fi prevenit doar prin control medical periodic!

Împreună putem învinge cancerul de sân!