Implicarea noastră, contează! Campania “6 PENTRU VIAȚĂ!”, Ediția a II-a

Implicarea noastră, contează! Campania “6 PENTRU VIAȚĂ!”, Ediția a II-a

Luni, 15 aprilie 2019, Primăria Sectorului 6 prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 vă invită să participați la ediția a II-a a Campaniei “6 PENTRU VIAȚĂ” – campanie de donare de sânge.

Acțiunea va avea loc între orele 08.30 - 12.30, la Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” și este realizată cu sprijinul Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central “Dr. Carol Davila”. 
Pe fondul unei crize acute de sânge în spitalele bucureștene, campania vrea să tragă un semnal de alarmă asupra importanței contribuției individului la binele comunității, știut fiind faptul că doar 2% din populația țării donează sânge.

Chiar dacă statisticile arată îngrijorător, România se află pe penultimul loc în Uniunea Europeană privind donarea de sânge, stă în putera fiecăruia dintre noi să înfăptuim o schimbare, și să redăm șansa la viață tuturor celor care au nevoie disperată de transfuzii.

La o donare se recoltează 450 ml de sânge, care poate salva mai multe vieți. Medicii ne asigură că donând, sângele se împrospătează și imunitatea organismului crește. Beneficiile donării sunt atât pentru trup, cât și pentru suflet.

Vă așteptăm, în număr cât mai mare în Bulevardul Uverturii nr. 81 Sector 6, cu cartea de identitate şi cu micul dejun consumat. După donare, se recomandă hidratare și consum de alimente bogate în fier.

Implică-te, fiecare picătură contează!

Pentru informații suplimentare sunați la 031.9593 sau scrieți la office@nectarie6.ro

Data publicării: Marţi, 9 apr 2019