Electroterapia - ameliorează durerea și grăbește vindecarea

Electroterapia - ameliorează durerea și grăbește vindecarea

Primaria Sectorului 6 se preocupă îndeaproape de sănătatea cetățenilor din comunitate, astfel încât, de la finele lunii decembrie 2017, prin intermediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, a pus la dispoziția persoanelor interesate, servicii medicale excepționale în cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional "Sfântul Nectarie".

Peste 50 de persoane cu diferite afecțiuni ale coloanei au apelat, până în prezent, la electroterapie în incinta Centrului de Sănătate Multifuncțional "Sfântul Nectarie".

Pacienții, în majoritate femei, cu vârste cuprinse între 52 și 83 de ani, urmează proceduri de recuperare medicală prin electroterapie din dorința de a accelera procesul de vindecare, dar și pentru a reduce senzația de durere.

Aceasta este o formă de terapie care utilizează semnale electrice care interferă și modifică fluxul neurotransmițătorilor dureroși spre creier. Este indicată atât în bolile reumatismale, cât și în bolile nervilor periferici.

"Pe lângă vindecare, un alt beneficiu al acestei terapii este faptul că electricitatea stimulează eliberarea de endorfine, supranumite calmantele naturale produse de organism", ne lămurește Andrei Florin Dan – asistent fizioterapie.

Pe lângă recuperare medicală, Centrul de Sănătate Multifuncțional "Sfântul Nectarie" din Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, pune la dispoziția cetățenilor interesați servicii medicale precum: medicină internă, stomatologie, medicina muncii, pneumologie, ortopedie, urologie, endocrinologie, gastroenterologie, psihiatrie, ginecologie, neurologie, ORL, oftalmologie, dermatologie, psihologie, chirurgie generală, etc.

Totodată, de serviciile centrului pot beneficia și persoanele defavorizate din Sectorul 6, acestea putând accesa consultații și tratamente în mod gratuit sau parțial subvenționat, în funcție de venitul realizat.

Centrul de Sănătate Multifuncțional "Sfântul Nectarie" are încheiat contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București pentru următoarele servicii medicale:

  • Ortopedie;
  • Gastroenterologie;
  • Medicina Internă;
  • ORL;
  • Psihiatrie;
  • Stomatologie;
  • Ginecologie;
  • Chirurgie Generală;
  • Recuperare Medicală.

Vă așteptăm pentru programări sau informații suplimentare la 031.9593. De asemenea, ne puteți scrie la contact@nectarie6.ro.

Data publicării: Marţi, 15 mai 2018