Cum prevenim răcelile în colectivitate?

Cum prevenim răcelile în colectivitate?

Luni, 11 septembrie 2023, primul clopoțel va da startul noului an școlar. Pentru unii părinți, intrarea în colectivitate este un motiv de îngrijorare, din cauza răcelilor repetate pe care cei mici le-au avut și anul trecut.

Ca în fiecare an, medicii recomandă părinților să nu trimită copiii în colectivitate dacă au manifestări gripale, cum ar fi: febră, dureri de cap, de mușchi, de oase, tuse, strănutat sau manifestări digestive.

Ce este de făcut? Cum întărim imunitatea celor mici?


În afară de regulile de igienă pe care copiii trebuie să le respecte în colectivitate, părinții au misiunea de a le asigura un stil de viață sănătos prin: mișcare zilnică, alimentație sănătoasă și un program de somn adecvat.

Pentru problemele de sănătate ale copiilor, vino la un consult de specialitate, la cabinetul de pediatrie al Centrului de Sănătate “Sfântul Nectarie” situat în Bulevardul Uverturii Nr. 81, Sector 6.

Totodată, în urma discuțiilor și la indicația medicului pediatru în Centrul nostru puteți beneficia de efectele terapeutice ale SALINEI , dacă cel mic este răcit sau are infecții respiratorii repetate, dar și pentru îmbunătățirea sistemului imunitar. Aviz pentru intrarea în salină și planul de tratament se obțin de la medicul pediatru.

Programările se fac la 031.9593 sau completează formularul online de programări și te sunăm noi, iar dacă ai bilet de trimitere de la medicul de familie, consultația este gratuită.

Data publicării: Joi, 7 sep 2023