Cum ne protejăm sănătatea?

Cum ne protejăm sănătatea?

Sistemul nostru imunitar este responsabil pentru menținerea sănătății noastre, este principalul mijloc de apărare al organismului nostru. Ne apără de bacterii, virusuri, fungi, paraziți dar și de toxine.

Cum se elimină toxinele?


Sistemul limfatic este al doilea mare sistem al corpului, după sistemul circulator. El se regăsește în corp, ca o rețea, și face să circule în limfa, un fluid transparent, pentru a colecta bacterii, viruși, reziduurile și excesul de lichid din țesuturi. Sistemul limfatic transportă acest fluid cu reziduurile și produsele dăunătoare prin vasele limfatice către ganglionii din corp. Aici, lichidul este filtrat, de către limfocite – celule din ganglioni, care luptă cu infecțiile.

Sistemul limfatic nu funcționează cum trebuie? Cum îți dai seama?


Lipsa poftei de viață, astenia, răceli frecvente pentru început, apoi, pot apărea edeme ale membrelor, celulită pe coapse, fese și vase de sânge sparte.

Ce putem face pentru o curățare generală a organismului?


Drenajul limfatic asigură o curățare generală a organismului, combate retenția de apă și senzația de picioare grele, crește gradul de oxigenare a țesuturilor, elimină balonarea, ameliorează problemele circulatorii, ajută la relaxare, îmbunătățește calitatea somnului și întărește imunitatea.

Vino cu trimitere la cabinetul recuperare medicală, al Centrului de Sănătate „Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6 și consultația plus 10 ședințe de drenaj limfatic mecanic (20min/ședință) sunt gratuite.

Poți de asemenea să beneficiezi și de un SUPER PREȚ:

Drenaj limfatic mecanic – Pachet (10
ședințe, 20min/ședință) – 300 lei

Sună la 031.9593 pentru o programare sau completează formularul online de programări și te sunăm noi!

Data publicării: Vineri, 28 apr 2023