Consultații gratuite la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

Consultații gratuite la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”

Ieri, 13 decembrie 2018, peste 100 de persoane au beneficiat  de consultații gratuite la Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”.

Cele mai căutate specialități medicale au fost: gastroenterologia, ginecologia și medicina internă.

Cu ocazia aniversării unui an de existență, Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” a organizat Ziua Porților Deschise, iar cetățenii interesați au sunat la 031.9593 pentru a obține programări la consultații gratuite.

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6, pune la dispoziție consultanță medicală în peste 20 de specialități, având și contract cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București.

Totodată, salina artificială amenajată în incinta Centrului oferă numeroase beneficii pentru sănătate, printre care putem enumera: curățarea căilor respiratorii, stimularea imunității, reducerea oboselii și diminuarea duratei infecțiilor respiratorii.

Deschis pe 12 decembrie 2017, cu sprijinul Primăriei Sector 6, Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 este o premieră, întrucât oferă servicii medicale gratuite sau cu plată parțială persoanelor defavorizate din comunitate, în funcție de venitul realizat.

Mai multe informații despre servicii și tratament puteți afla la 031.9593.

Data publicării: Vineri, 14 dec 2018