Care este secretul dinților sănătoși?

Care este secretul dinților sănătoși?

Astăzi, 21 martie 2022, toți copiii care au venit la Plaza România după ora 12.30, au învățat tehnicile corecte ale periajului dentar chiar de la Andrei Niță, stomatologul Centrului de Sănătate ”Sfântul Nectarie”.

Evenimentul a fost realizat în parteneriat cu Plaza România și a fost prilejuit de Ziua Mondială a Sănătății Orale, adresându-se în primul rând copiilor, dar și părinților sau bunicilor.

Prichindeii au primit cu bucurie o periuță și o pastă de dinți, precum și un orar menit să-i responsabilizeze în crearea unei rutine pentru o dantură sănătoasă.

Cei mici au aflat că cel mai important periaj dentar este înainte de culcare, iar o dinții sănătoși se întrețin spălându-i de minim două ori pe zi, timp de 2 minute.

An de an, Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie” organizează campanii de conștientizare, din dorința de a atrage atenția asupra necesității şi importanţei periajului dentar. Un obicei sănătos, fixat de la cele mai fragede vârste are șanse foarte mari să fie menținut pe parcursul întregii vieți.

Sună la 031.9593 și fixează o programare la stomatologie în Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, din Bulevardul Uverturii nr. 81, sector 6.

Data publicării: Luni, 21 mar 2022