Întâmpinăm primăvara cu gândul la sănătatea celor dragi!

Întâmpinăm primăvara cu gândul la sănătatea celor dragi!

Începând de astăzi, 25 februarie 2019, Primăria Sectorului 6, prin Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, lansează campania “Pentru Dumneavoastră, DOAMNĂ!”, campanie dedicată sănătăţii femeilor din viața noastră.

“Pornind de la recomandarea medicilor de a realiza un control de rutină în fiecare an, chiar dacă nu există modificări vizibile în starea de sănătate, și cu gândul la doamnele dragi sufletului nostru, dăm startul lunii martie cu un mărțișor pentru fiecare bunică, mamă, mătușă, soră sau prietenă”, a spus primarul Gabriel Mutu.

Doamnele sunt invitate să își evalueze starea de sănătate, în mod gratuit, la Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, astfel:

  • Săptămâna 01-08 martie – Ginecologie și Stomatologie;
  • Săptămâna 11-15 martie – ORL și Chirurgie;
  • Săptămâna 18-22 martie – Ortopedie și Medicină Internă;
  • Săptămâna 25-29 martie – Gastroenterologie și Psihiatrie.

Nu este necesară trimitere de la medicul de familie, dar consultația este gratuită doar pe bază de programare prealabilă la numărul de telefon 031.9593.

Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, unitate sanitară aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, este situat în Bd. Uverturii nr. 81, Sector 6, iar mai multe informații despre serviciile oferite puteți afla la 031.9593, de luni pînă vineri între orele 08.00-20.00, sau accesând site-ul www.nectarie6.ro.

Data publicării: Luni, 25 feb 2019