Azi, 12 Mai, îi celebrăm pe ei, asistenții medicali!

Azi, 12 Mai, îi celebrăm pe ei, asistenții medicali!

Ziua Internațională a Asistentului Medical sărbătorește oamenii care lucrează pentru oameni și răspund nevoilor de sănătate ale tuturor persoanelor, pe toată perioada vieții.

Cu această ocazie, aniversăm și asistentele medicale din Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” și le mulțumim pe această cale pentru tot efortul pe care îl depun în această perioadă dificilă.

Din luna ianuarie, împreună cu asistentele medicale din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, le găsim lucrând în paralel cu aceeași pasiune și la un centru de vaccinare, unde imunizează oamenii împotriva COVID - 19.

Le urăm și noi un sincer ”La mulți ani!” tuturor asistenților medicali de pretutindeni. De cele mai multe ori, cunoștințele și devotamentul pe care îl au față de pacienți, fac diferența dintre viață și moarte.

Pentru un consult preventiv sau pentru orice investigații de specialitate, vă așteptăm să vizitați www.nectarie6.ro sau să faceți o programare la numerele de telefon 031.9593/0726.150.250. Ne găsiți în Bulevardul Uverturii nr. 81, vis-a-vis de Teatrul Masca.

Data publicării: Miercuri, 12 mai 2021