Adăposturi de noapte pregătite să primească persoane fără adăpost în sectorul 6

Adăposturi de noapte pregătite să primească persoane fără adăpost în sectorul 6

Poate că este departe de imaginea idilică a unui cămin, a acasă. Dar important, credem noi, e să fie aproape. De oamenii care, într-un moment sau altul al vieții, ajung în ipostaza de persoane fără adăpost. Nu, în sectorul 6 nu îi vom socoti oameni ai străzii, ci parte a comunității noastre, deloc perfecte, dar perfectibilă.

De aceea, suntem deja pregătiți de sezonul rece. Cu două adăposturi de noapte, cumulând 60 de locuri. Cu echipe multidisciplinare din cadrul departamentului de intervenție în regim de urgență, pregătite să ofere sprijin 24 de ore din 24.

Fiecare persoană fără adăpost va putea beneficia de testare covid gratuită, consiliere socială în vederea obținerii documentelor de identitate, de consiliere psihologică, de asistență medicală oferită prin Centrul de sănătate multifuncțional Sfântul Nectarie.

În adăposturi, vom începe cu o binevenită masă caldă. Și odată cu munca specialiștilor noștri, împreună cu autoritățile partenere și cu dumneavoastră, suntem convinși că putem încheia făcându-i să simtă că sunt parte a unei comunități unde grija pentru aproapele nostru unește.

Data publicării: Marţi, 2 nov 2021