Recuperare medicală în cartierul Militari

 

Campania: Să ne cunoaștem mai bine!

Suferi de dureri de genunchi, coloană sau umăr? Ai fost la medic să vezi despre ce este vorba?

Dacă încă nu ai reușit să depistezi sursa durerilor, iar ele persistă sau revin, sună pentru o programare la 031.9593 și 0726.150.250 sau intră pe www.nectarie6.ro. Ai grijă de tine!

În ultimii trei ani, peste 150 de copii și adulți cu dizabilități din sectorul 6 au beneficiat de recuperare medicală gratuită la Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, având acces la toate aparatele de terapie integrate (ultrasunete, TECAR, laser, cada pentru tratament galvanic, masa de magnetoterapie, electroterapie, drenaj limfatic), conform planului de tratament.

Un program personalizat de recuperare medicală poate ajuta orice om în suferință să-și atingă potențialul maxim și să revină cât mai curând la o viață lipsită de durere!” așa își încurajează pacienții doamna Nida Cojan, medicul nostru specialist de recuperare medicală.

Cele mai frecvente afecțiuni tratate la noi sunt boli reumatismale (artroză, poliartrită reumatoidă, etc), tulburări de statică vertebrală (scolioză, cifoză), tulburări neurologice la copii și adulți (AVC, paralizie cerebrală infantilă), afecțiuni post traumatice (fracturi). Terapia individuală se realizează în urma unui consult, iar serviciile pot fi decontate și prin CASMB, în limita plafonului alocat.

Centrul de Sănătate Multifuncţional “Sfântul Nectarie” se află în Bulevardul Uverturii nr. 81, sector 6 și este în contract cu CASMB pentru: stomatologie, pediatrie, cardiologie, dermatologie, endocrinologie, oftalmologie, medicină internă, ortopedie, gastroenterologie, recuperare medicală, ginecologie, ORL, chirurgie, psihiatrie, laborator de analize (extern).