Stomatologia

 

Campania: Să ne cunoaștem mai bine

Ca în fiecare an, pe data de 20 martie, celebrăm Ziua Mondială a Sănătăţii Orale. Profităm de acestă ocazie pentru a promova din nou importanţa igienei orale. Fie că ai sau nu probleme dentare, este bine să mergi la dentist pentru un control de rutină, de cel puțin două ori pe an. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, 90% din populaţia lumii suferă pe parcursul vieţii de afecţiuni orale care ar putea fi evitate prin prevenţie, detecţie şi tratament.

La Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie” sunt două cabinete ce oferă toată gama de servicii stomatologice și, în plus, poți beneficia de IMPLANTURI pentru care sunt folosite doar materiale calitative, la prețuri accesibile tuturor cetățenilor.

Totodată, poți beneficia de diverse tratamente, intervenții, sterilizări, extracții ș.a., fără durere, prin tehnologia cu LASER, ceea ce face diferența între noi și majoritatea cabinetelor stomatologice din România. Acest laser dentar este un tratament precis, ce folosește tehnica emulsiilor de lumină și nu necesită anestezie.

De serviciile noastre stomatologice pot beneficia gratuit sau cu plată parțială și persoanele nevoiașe din comunitate, în funcție de veniturile realizate, adresându-se asistenților sociali din cadrul Centrului de Sănătate Multifuncțional ,,Sfântul Nectarie”.

“Sfântul Nectarie” este un Centru de Sănătate unde vei găsi servicii stomatologice de înaltă calitate. Situat în mijlocul cartierului Militari, pe Bd. Uverturii nr. 81, centrul pune la dispoziție serviciile celor patru medici stomatologi:

  • Dr. Dan Georgescu
  • Dr. Andrei Niță
  • Dr. Mihai Vizuroiu
  • Dr. Corina Sorica

Fie că ai nevoie de terapia unei carii, tratamentul unei paradontite, tratamente chirurgicale, lucrări protetice sau doar de un control periodic, medicii noștri au ca obiectiv sănătatea ta orală și obținerea unui zâmbet frumos.

Te așteptăm pentru evaluare, diagnosticare și întocmirea planului de tratament la Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sf. Nectarie” situat în Bulevardul Uverturii nr. 81, Sector 6.

Pentru programări și informații suplimentare poți suna, între orele 08:00 – 20:00 la numerele de telefon: 031.9593 / 0726.150.250 sau www.nectarie6.ro.