”Copii sănătoși, veseli și frumoși” – întâlniri cu specialiștii de la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”

”Copii sănătoși, veseli și frumoși” – întâlniri cu specialiștii de la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”

 

Azi, 31 mai 2021, medicul stomatolog Andrei Niță le-a explicat copiilor care frecventează Centrul de Zi Giulești Sârbi, din Școala Gimnazială nr. 153, care este tehnica unui periaj dentar corect.

Acțiunea de astăzi face parte din campania ”Copii sănătoși, veseli și frumoși” și își propune informarea privind importanța sănătății orale, precum și prezentarea riscurilor neglijării acesteia. Urmărim formarea unor deprinderi sănătoase şi încurajarea tratamentului precoce al potenţialelor probleme dentare, pentru a evita îngrijirile tardive, mai dificile şi mai dureroase.

Copiii au primit cu bucurie periuțe de dinți și orare în care vor bifa fiecare periaj, știut fiind faptul că un obicei sănătos fixat de la vârste fragede are mari șanse de a se menține pe tot parcursul vieții.

Urmează ca în data de 2 iunie 2021 să beneficieze de explicațiile dentistului și prichindeii care frecventează grădinițele “Sfinții Împărați Constantin și Elena” și “Sfântul Andrei” din sectorul 6. Tot în cadrul campaniei, în perioada 31 mai 2021- 4 iunie 2021, toți copiii șunt așteptați la consultații în cabinetul de pediatrie din Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, doar pe bază de programare prealabilă la numărul de telefon 031.9593.

Vă reamintim că Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este locul unde cetăţenii pot beneficia de consultații și tratamente medicale de calitate, decontate prin CASMB, iar persoanele cu venituri mici din comunitate, au parte de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială.

Ne găsiți în Bulevardul Uverturii nr.81, sector 6, vis-à-vis de Teatrul Masca

Pentru programări sau informații suplimentare sunați la 031.9593 și 0726.150.250 sau vizitați www.nectarie6.ro.