Activitate în cadrul campaniei Copii sănătoși, veseli și frumoși (31 mai 2021 - 4 iunie 2021)

Activitate în cadrul campaniei Copii sănătoși, veseli și frumoși (31 mai 2021 - 4 iunie 2021)

 

În luna iunie, luna copilăriei, sub sloganul „O minte sănătoasă într-un corp sănătos”, oferim copiilor o abordare educativă integrată, promovând controlul preventiv și o igienă corectă.

Medicul stomatolog Andrei Niță le va arăta copiilor din comunitate tehnica periajului dentar corect.

Pe 31 mai 2021 el este așteptat de copiii care urmează programul PIED, derulat de D.G.A.S.P.C. S6, elevi ai Școlii Gimnaziale nr. 153, din cartierul Giulești.

Pe 2 iunie vor beneficia de explicațiile dentistului și prichindeii care frecventează grădinițele “Sfinții Împărați Constantin și Elena” și “Sfântul Andrei” din sectorul 6.

Ne propunem să le arătăm copiilor, prin materiale atractive pentru vârsta lor, cât este de important periajul corect, precum și controlul preventiv. Cei mici vor primi periuțe de dinți și calendare în care să bifeze fiecare periaj, știut fiind faptul că un obicei sănătos fixat de la vârste fragede are mari șanse de a se menține pe tot parcursul vieții.

Totodată, în perioada 31 mai 2021- 4 iunie 2021, toți copiii pot veni la consultații pediatrice gratuite la Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie”, doar pe bază de programare prealabilă la numărul de telefon 031.9593.

Vă reamintim că Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este locul unde cetăţenii pot beneficia de consultații și tratamente medicale de calitate, decontate prin CASMB, iar persoanele cu venituri mici din comunitate, au parte de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială.

Ne găsiți în Bulevardul Uverturii nr.81, sector 6, vis-à-vis de Teatrul Masca.

Pentru programări sau informații suplimentare sunați la 031.9593 și 0726.150.250 sau vizitați www.nectarie6.ro