Campania lunii IUNIE – DEXA GRATUIT

Pentru a sprijini prevenția și diagnosticarea precoce, Centrul de Sănătate „Sfântul Nectarie” oferă testări DEXA gratuite în luna IUNIE. Testul DEXA (Dual-energy X-ray Absorptiometry) este metoda de referință pentru măsurarea densității minerale osoase și identificarea osteoporozei înainte de apariția fracturilor.

  • Înscrie-te în campania lunii IUNIE în perioada 10 – 14 IUNIE 2024 la numărul 031.9593, fizic în Bulevardul Uverturii nr. 81 sau completează formularul online și fă-ți o programare;
  • Zilele dedicate campaniei:17 și 18 IUNIE 2024;
  • Interval orar: 09:00 – 14:30;
  • Programările se fac în limita locurilor disponibile;

Ce este bine să știi!

Osteoporoza
este o afecțiune degenerativă caracterizată prin scăderea masei și rezistenței osoase, ceea ce duce la oase fragile și susceptibile la fracturi. Denumită și "boala tăcută", osteoporoza se dezvoltă adesea fără simptome evidente până la apariția unei fracturi. Această afecțiune este frecventă în rândul persoanelor de peste 50 de ani, afectând una din două femei și unul din patru bărbați din această grupă de vârstă.

Statisticile arată că aproximativ 200 de milioane de oameni suferă de osteoporoză la nivel global. Anual, se înregistrează circa 2 milioane de fracturi osteoporotice, iar numărul acestora crește odată cu speranța de viață.

Pentru evaluare și tratament, consultația este gratuită în baza biletului de trimitere.

Pentru programări sună la 031.9593 sau accesează pagina de programare online.

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este o unitate medicală aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și a Primăriei Sectorului 6, unde cetăţenii pot beneficia de consultații și tratamente medicale de calitate decontate prin CASMB, iar persoanele cu venituri mici din comunitate, au parte de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială.

Campania lunii MARTIE. IGIENIZARE DENTARĂ doar la 130 LEI!

Data publicării: Luni, 10 iun 2024