Tusea cronică la adulți: Evaluare și Tratament la Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie"

Tusea cronică la adulți: Evaluare și Tratament la Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie"

Tusești de mai mult de 8 săptămâni? Este important să știi că tusea cronică poate fi semnul unei probleme care necesită atenție medicală. Ea apare atunci când corpul tău încearcă să elimine iritanții din căile respiratorii și poate afecta serios calitatea vieții. Dacă te confrunți cu o astfel de tuse, vino la Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie" pentru un consult în ambulatoriu.

Tusea cronică poate avea multe cauze diferite, de aceea este nevoie de o echipă de specialiști care să includă ORL-iști, pneumologi, gastroenterologi și neurologi. Uneori, tusea cronică poate fi provocată de mai multe probleme în același timp.

Pentru a găsi rapid și eficient cauza tusei cronice, este esențial să vii la o consultație la specialitatea Medicină Internă.

La Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie" poți beneficia de consultații medicale GRATUITE la specialitatea medicină internă prin programul SAFE – Sănătate, Accesibilitate, Facilitate, Educație.

Te poți înscrie în proiect dacă ai domiciliul în București și îndeplinești una din următoarele condiții:

  • Vârstnic (peste 62 de ani femeie și peste 65 de ani bărbat);
  • Deții certificat de încadrare în grad de handicap;
  • Persoană de etnie romă;
  • Aflat în risc de sărăcie;
  • Singur și ai probleme de sănătate;
  • Persoană care provine din sistemul de protecție a copilului;
  • Persoană fără adăpost.ducație, program destinat screening-ului de sănătate generală.

Printre investigațiile care însoțesc consultația din cadrul proiectului SAFE se află și depistarea afecțiunilor pulmonare iar la nevoie poți beneficia, în baza recomandărilor medicului, de o radiografie GRATUITĂ.

Proiectul este coordonat de Ministerul Sănătății și derulat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, în parteneriat cu Fundația Estuar și Centrul Multifuncțional de Sănătate Sfântul Nectarie, fiind finanțat prin programul ”Provocări în sănătatea publică la nivel european” – Mecanismul Financiar SEE 2014-2021”

Proiectul se va derula pe o perioadă de 18 luni, având un buget total de 1.000.000 Euro.

Pentru  mai  multe detalii  referitoare la granturile SEE şi norvegiene, vă rugăm să vizitaţi http://ro-sanatate.ms.ro, www.eeagrants.org, www.eeagrants.ro sau www.norwaygrants.ro.

Data publicării: Joi, 6 iun 2024