Endometrioza: Soluții pentru O Viață Mai Bună!

În România, aproximativ 500.000 de femei suferă de endometrioză, multe dintre ele trăind ani de zile cu simptomele acestei afecțiuni fără a avea un diagnostic clar. Endometrioza se caracterizează prin creșterea anormală a țesutului endometrial în afara uterului, afectând ovarele, trompele uterine, exteriorul uterului și alte organe pelviene. Această afecțiune poate provoca dureri severe și poate afecta fertilitatea.

La Centrul de Sănătate "Sfântul Nectarie", oferim expertiză în diagnosticarea și tratarea endometriozei, avem un pachet de PLANIFICARE FAMILIALĂ în valoare totală de 250 de lei, esențial pentru identificarea și tratamentul cauzelor infertilității.

Pachetul PLANIFICARE FAMILIALĂ conține:

Ambele consultații vor fi realizate în aceeași zi, marțea între orele 11.00-13.00, iar programările se fac în săptămâna precedentă.

Echipa noastră, formată din Dr. Marian Ștefan, medic primar ginecolog, și Dr. Radu Mihalca, medic primar endocrinolog, specialist în andrologie și sexologie, vă pune la dispoziție acest pachet pentru diagnosticarea și tratarea cauzelor infertilității. Puteți beneficia de experiența și dedicarea profesională a medicilor noștri, care sunt devotați îmbunătățirii calității vieții pacienților.

Centrul de Sănătate “Sfântul Nectarie” este o unitate medicală aflată în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 și a Primăriei Sectorului 6, unde cetăţenii pot beneficia de consultații și tratamente medicale de calitate decontate prin CASMB, iar persoanele cu venituri mici din comunitate, au parte de servicii medicale gratuite sau cu plată parțială.

Pentru progrămări sună la 031.9593 sau completează formularul pentru programare online și te sunăm noi.

Campania lunii MARTIE. IGIENIZARE DENTARĂ doar la 130 LEI!

Data publicării: Luni, 3 iun 2024