O lecție de periaj dentar pentru cei mici, la Plaza România

Cum era de așteptat, prichindeii din Sectorul 6 au venit în număr mare la Plaza România pentru a învăța să se spele corect pe dinți.

Azi, 21 martie 2023, între orele 12.00 și 14.00, doctorul Andrei Niță, medic stomatolog la Centrul de Sănătate ”Sfântul Nectarie”, i-a așteptat pe copii la un dialog despre dantură și întreținerea ei.

Lecția pentru un zâmbet frumos a fost însoțită de numeroase materiale didactice, copiii având ocazia de a exersa periajul pe un mulaj, sau de a colora diferite planșe tematice. Nu au lipsit nici micile surprize care îi vor convinge mai ușor pe cei mici că spălatul pe dinți de două ori pe zi este un obicei necesar.

Evenimentul a fost organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, alături de Centrul de Sănătate Sfântul Nectarie.

Centrul Sfântul Nectarie din Sectorul 6 este o unitate medicală care oferă diagnostic şi tratament în sistem ambulatoriu, pe baza unui act medical competent, realizat de o echipă devotată.

Echipa medicală reunește profesioniști de înaltă competență, pregătiți să îți ofere toate informațiile pentru sănătatea ta si a celor dragi.

Persoanele cu venituri mici din Sectorul 6 pot beneficia de reduceri sau chiar gratuitate. Centrul mai oferă posibilitatea de a deconta serviciile medicale prin CAS.

Clinica asigură consultații în specialități precum:

Pentru mai multe informații vă rugăm să ne apelați la numărul de telefon 031.9593.

Data publicării: Marţi, 21 mar 2023